Täydellinen perussuomalainen viikko

Viikolla 19 vietämme Eurooppa päivää, Snellmanin ja suomalaisuuden päivää mutta etenkin helatorstaita ja silloin tyttäreni tyttären Oonan syntymäpäivää. Se on täydellisen viikon tärkein päivä. Paras perussuomalaisen viikon päivistämme. Joku ymmärtää tämän heti, toinen ei lainkaan.

Ensi viikko on toivoa täynnä. Jos se on täydellinen, suomalaiset pelaavat jääkiekkoa kymmenen peliä ja voittavat loppuottelussa vastustajansa helluntaipäivänä. Oli se sitten kuka tai mikä tahansa. Se on myös kaatuneitten muistopäivä samalla. Leijonat kaatuvat vain eteenpäin. Perussuomalainen muistaa kuitenkin kaatuneitaan.

Täydelliseen viikkoon kuuluu myös euroviisut ja täydellinen menestyminen siellä Saaralle ja Monstersille se merkitsee voittoa. Saara ei pelkää euroviisuja eikä syvien vesien kautta koottu leijonajoukkue ketään. Viikinkien tapaan lapsikuorosta on kasvanut täysimittaisten miesten voittajajoukkue. Saara on taas parhaimmillaan lavashown tähtenä ja finaalissa Lissabonissa. Perussuomalainen voi menestyä myös koko Euroopan antamilla äänillä. Hurmata heidät.

Täydelliseen viikkoon kuuluvat myös formulat ja suomalaisten kyky haastaa viimeinkin sekä Vettel että Hamilton. Nyt ei saa enää kumarrella kuninkaita, brittejä ja saksalaisia. Se ei ole perussuomalaista elämää. Räikkönen ja Bottas ovat sen joukon kingit, herrasmiehet. On saavuttu Eurooppaan ja Kataloniaa. Se on paikka, jossa on ennenkin käännetty tuulen suunta täydellisesti.

On aika osoittaa kaapin paikka herroille Vettel ja Hamilton sekä unohtaa tallisopimukset. Sellainen kun ei sovi perussuomalaiseen elämään ensinkään. Paras mies voittakoon.

Viikko 19 on täydellinen myös Forssassa kun onnistumme viemään läpi neuvottelumme sotesta, maakuntamallista ja kouluverkostostamme. Tärkein on kuitenkin kahdeksan tähden sairaala ja siinä oman sairaalamme menestyminen. Tarvitsemme nyt laajempia hartioita kuin vain pienen Kanta-Hämeen tarjoaman. Pirkanmaa on sellainen ja Tampere.

Viiden tähden kunnat Forssan talousalueella taas pääsevät yhteisymmärrykseen omista menestystekijöistään ja Lounais-Hämeen tulevaisuudestamme. Verkostot ja klusteritalous on yhteistä osaamistamme logistisesti ja luonnoltaan täydellisessä paikassa sijaiten. Luonto ja sen hoito on perussuomalaisten vahvuus, asuivat he sitten missä tahansa.

Täydelliseen viikkoon kuuluu myös täydellinen kesäinen sää ja aikaa viettää myös laadukkaita hetkiä luonnossa ja puutarhassa. Tavata ystäviä ja sukulaisia, päivittää kotisivut ja sosiaalisen median kaverisivut. Täydelliseen viikkoon ei kuulu tolkuton kuluttaminen mutta kesää vastaan voi toki mennä hankkien kesäkukkia. Lapset ja vanhukset viettävät yhdessä laatuaikaansa ja lupailematta poliitikkona turhia, kilpaillen turhuuksilla vappuna humaltuen. Se ei ole perussuomalainen ilmiö ensinkään. Valehdella.

Veistokset pääsevät ulos puutarhaan nekin. Kalaa tulee katiskaan ja sitä nautitaan sekä keittona, savustettuna ja grillattuna, kalapullina ja -kukkona, suolattuna ja ilman suolaa ja ylimaustaen pilaten kalan maku. Nyt, talven jäljiltä, kalan maku on parhaimmillaan. Sen minkä lapsena oppi sen kyllä vanhana taitaa. Ei väitöskirjat ja professorin virat sitä ole pilanneet, vaikka joku niin varmaan kuvitteleekin ja sosiaalisessa mediassamme tai Suomen hallituksessa kuvitteleekin koulutuksen merkitystä väheksyen. Suomen akatemia ei ole Ruotsin akatemia. Sellainen ei ole perussuomalaista elämää nähnytkään. Tietäjä iänikuista ja Kalevalaa lukien suvuttomalla ja onomatopoeettisella, luontoa matkivalla kielellämme.

Oikein hyvää viikonlopun alkua sekä uuden viikon valmistelua. Siihen kuuluu toki myös kulttuuri ja näyttelyt, musiikki ja kuvataiteet. Mutta nehän ovat itsestään selvyys. Kirjoittaminen ja maalaaminen, arki ja jokaisen viikon täydelliseksi tekevät ihmiset ympärillämme. Täydelliset ja juuri meitä varten annetut ihmiset. Pidetään heistä huolta. SE on perussuomalainen ilmiö viikolla 19.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Leave a Reply

Related Posts