Historialliset kuntavaalit 9. huhtikuuta 2017

Kuntavaalien numerot on arvottu. Oma numeroni on 51 ja se on samalla syntymävuoteni. Se sopii minulle oikein hyvin. Vuosi kun oli erinomaisen hyvä syntyä suomalaiseksi poliitikoksi. Vuonna 1951 kun syntyivät mm. Satu Hassi, Anneli Taina, Mikko Alatalo, Sinikka Hurskainen, Osmo Soininvaara, Eero Lankia, Lyly Rajala tai vaikkapa Pertti Veltto Virtanen.

Tuona vuonna syntyi myös nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Robin Williams, Liisa Veijalainen urheilijana, Leo Friman muusikkona. Puolustusvoimia edustaa Ari Puheloinen, järjen käyttöä shakkimestari Anatoli Karpov, Aku Ankka alkoi ilmestyä Suomessa ja myös Aku-aiheisista maalauksista tunnettu Kaj Stenvall sai kohtalokseen syntyä juuri tuona samana vuonna. Kas kun sattuikin.

Raamatussa Jeremia profetoi 51 luvussa Baabelin hävitystä vihollisten toimesta ja kirjassani ”Arctic Babylon” vuodelta 2005 sama ennuste on dramaattisella tavalla mukana ja luvaten sen syntyvän vuonna 2011. Samalla niin Mayakansan kuin Jeremian ennuste toteutuu ja väki lähtee maanpakoon kohti myös Suomea ja arabi-islamilainen vallankumous alkoi sekä vaikuttaa myös näihin vaaleihin ja populististen liikkeitten syntyyn ympäri maailmaa. Kaikki nämä löytyvät kirjoistani, joista sadas on parhaillaan painokoneessa juhlistaen samalla osaltaan kansakuntamme juhlavuotta.

Kuntavaalit ova samalla juhlavuotemme suuret paikalliset vaalit, joissa päätämme ketkä ohjailevat kansakuntaa nyt kun sote ja maakuntauudistukemme on tulossa loppusuoralle. Perussuomalaiset ovat olleet siinä populan, kansan, näkyvin edustajamme niin kunnissa, maakunnissa ja myös sairaaloiden hallinnossa. Niin myös minä Hämeessä. Teemme suurta historiaa.

Tänään on Auroran ja Auran päivä. Aurora australis ja Aurora borealis viittaavat taivaan tuliin ja näin revontulet saivat tietelliset nimensä etelä- ja pohjoisnavalla. Oletus, että napajäät ovat osallisena niiden synnyssä, oli kuitenkin väärä. Aiempi oletus loimujen synnystä, kettujen häntien huiskiessa jäisiä tunturien kupeita, oli yhtä hyvä tai huono mutta jätti kuitenkin revontulille nimensä. Popula, kansa se on joka päättää ja jättää nimensä historiaan.

Kansanomainen nimi jäi elämään ja kansa (popula) ratkaisee myös vaaleissa. Populistinen liike on kansanliike ja nyt kansa olisi saatava myös ratkaisemaan viimeisen kerran tässä hallinnollisessa vaiheessa edustajansa ennen tulevia sote- ja maakuntavaalejamme. Kyseessä ovat historialliset vaalit vaikuttaa vuosisadan merkittävimpään alue- ja paikallishallinnon uudistukseen ja sen hoitoon myös Forssassa, ei vain Helsingin vaaleja seuraten pormestarivaalina. Mutta kenet valita ja miksi?

Tervetuloa seuraamaan kotisivuani. Sitä lukee jo yli kaksi miljoonaa ihmistä. Ympäri maailmaa eikä vain Suomessa. Jos haluat tietää kuka on Forssassa ehdokas numero 51. Forssan Lehti tai Hesari kun ei sitä kerro.

Me kun kilpailemme tiedotuksessa keskenämme. Perinteinen valtamedia ja sosiaalinen mediamme. Sinä olet oman mediasi päätoimittaja. Älä luovuta sitä valtaa enää muille. Kumman kirjoitukset ovat uskottavampia? Monen tiedekunnan professorinko, monta kertaa väitelleen, vaiko Forssan Lehden toimittajan, perusmaisterin Hesarissa?

Sinähän sen vaaleissa päätät kenen jutut ovat uskottavia ja ketä kuunnellaan Brysselissä lukien hänen kirjoituksiaan. Yliopistoissa Yhdysvalloissa, Venäjällä ja Saksassa. Ympäri globaalia maailmaa. Jo yli 3000 artikkelia ja sata monografista kirjaa itse ne myös taiteellaan kuvittaen. Hae omasi ja osan saat koko ajan ilmaiseksikin. Ja perussuomalaisena, kansanliikkeen ”popula” edustajana, saat blogini myös täältä, olet saanut niitä jo liki puolentuhatta. Kiitos kun olet niitä lukenut.
www.clusterart.org

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts