Homo sapiens – ihmisen mittaisia tekoja

16.08 2022

Käsite Putin on saanut mystisen merkityksen. Siinä on samaa kuin niissä tuhansissa ihmisissä, joiden kohdalla loistaa poikkeuksellinen karisma, joka vaikeuttaa meitä pohtimasta hänestä jotain muuta, tavallisen IHMISEN mittaista olentoa pienine ja suurine vikoineen, mutta myös lahjoineen ja järkevänä olentona meidän muiden tapaan eläen sekä taustalla, joka on ollut lapsesta alkaen hyvin vaatimaton.

Oheinen teksti on koneen käännöstä englanninkielisestä tekstistä. Olen muuttanut sitä vain hivenen. Käsite Putin sukunimenä on korvattu yleisnimenä IHMINEN. Kuka tahansa meistä. Pohdittavaksi, miten teksti muuttuu silloin, kun meillä ei ole etukäteen syntynyttä mielikuvaa käsitteestä Putin, Hitler, Stalin, keisari, tsaari, presidentti Jumala jne.  Vain käsite IHMINEN (Homo sapiens). 

”Perinteisen viisauden mukaan IHMISTÄ ei saa nöyryyttää, ettei hän tekisi jotain hullua. Perinteinen viisaus on väärä. IHMINEN (Homo sapiens) ei vaadi nöyryyttämistä tehdäkseen jotain jyrkkää ja julmaa, ja hänen nöyryytyksensä ei ole ainoa tapa lopettaa ihmisen virheiksi koetut teot. Palata takaisin normaalin harmaan arjen hoitoon. Venäjän ja Ukrainan välinen sota ja antaa Venäjälle mahdollisuus palata sivilisaatioon. Nöyryytys ei tarkoita IHMISEN loukkaamista eikä hänen henkilökohtaisten peccadillojen paljastamista. Nöyryytys tarkoittaa täydellisen ja totaalisen tappion antamista IHMISELLE taistelukentällä, joka ei anna hänelle mahdollisuutta ”pelastaa kasvojaan” ja esittää osittain uskottavaa perustetta jonkinlaiselle voitolle.

Kaikki muu kuin tällainen tappio pelastaa IHMISEN vaaliman hallinnon – samoin kuin IHMISEN itsensä – romahdukselta, vakuuttaa muut ihmiset siitä, että heidän uskonsa IHMISEEN oli perusteltu ja heidän vastuunsa sotarikoksista on nolla, ja takaa sodan jatkumisen. IHMISTÄ on nöyryytettävä, jotta syntyisi kestävä rauha – ja jotta kansa voisi aloittaa pitkän matkansa takaisin ihmisyyteen.

Kansanmurhasota ukrainalaisia ​​vastaan ​​on IHMISEN sota, mutta se ei ollut vain hänen henkilökohtaisesta valinnastaan ​​kiinni. TÄMÄ IHMINEN istuu erittäin keskitetyn poliittisen järjestelmän kuninkaallisessa ytimessä, joka Adolf Hitlerin tavoin kukoistaa ja tarvitsee väkivaltaa sekä ylläpitääkseen lakia ja järjestystä kotonaan että pelotellakseen naapureita, hankkiakseen aluetta, valtaa ja vaikutusvaltaa sekä oikeuttaakseen fasistista perustuslakiaan ja politiikkaa kotimaisten kannattajiensa kanssa eliitin ja massojen keskuudessa.

TÄMÄ IHMINEN ilmoitti ”erityisen sotilasoperaation” aloittamisesta 24. helmikuuta, mutta se on fasistinen, imperialistinen Venäjän valtio, joka käy vihollisuuksia, tekee kansanmurhaa ja tuhoaa Ukrainan – kaikki useimpien venäläisten hyväksynnällä, joskus innostuneella ja joskus hiljaisella tavalla.

 Näissä olosuhteissa, jos IHMINEN onnistuu pakenemaan Venäjän sotatoimien seurauksia pelastamalla kasvonsa ja välttämällä nöyryytystä, poliittinen ja sosiaalinen järjestelmä, jonka ydin hän on, jatkaa olemassaoloaan ja sen väkivaltaiset poliittiset mieltymykset määräävät edelleen Venäjän käyttäytymistä sisäisesti ja ulkoisesti.

 TÄMÄ IHMINEN pysyy vallassa ja fasistinen järjestelmä, jota hän on rakentanut niin ahkerasti yli kaksi vuosikymmentä, säilyy. Venäjän ja Ukrainan välinen sota voi olla tauolla muutaman kuukauden tai jopa vuoden ajan – ja se antaa Venäjän armeijalle mahdollisuuden nuolla haavansa ja elvyttää – mutta se jatkuu väistämättä heti, kun KUKA TAHANSA IHMINEN, hänen järjestelmänsä ja sen kannattajat tuntevat, että aika on oikea

TÄMÄ IHMINEN on myöntänyt, että Venäjällä on ”kolossaalisia” teknologiaongelmia. Häntä on vertailtu Hitleriin.

 Vertailu Hitleriin on paikallaan. Liittoutuneet ymmärsivät, että natsi-Saksa oli voitettava täysin ja täydellisesti – että Hitlerin täytyi kärsiä nöyryytystä eikä hänelle anneta mahdollisuutta pelastaa kasvojaan. Mikä tahansa muu kuin täydellinen ja täydellinen tappio olisi merkinnyt Hitlerin valtion, Hitler-yhteiskunnan ja Hitlerin jatkumista.

Vasta sen jälkeen, kun Hitler teki itsemurhan ja natsi-Saksa antautui, saksalainen yhteiskunta voitiin denatsioida, vaikkakin epätäydellisesti, ja Saksasta voitiin tehdä kunnollinen yhteiskunta.

Tarkoittaako tämä Venäjälle hyökkäämistä ja sen kaupunkien tuhoamista raunioiksi?

Ei tietenkään. Täydellinen ja täydellinen tappio merkitsisi Venäjän vuosina 2014 ja 2022 valloittaman Ukrainan alueen vapauttamista; jopa Venäjän joukkojen ajaminen hyökkäystä edeltäville rajoille riittäisi nöyryyttämään IHMISTÄ. Kummassakin tapauksessa hänen legitiimiytensä eliittien ja massojen kanssa heikkenisi, fasistista Venäjää tukevat pakkovoimat heikkenevät vakavasti, fasistiset eliitit kuvittelisivat itsensä uudelleen piilossa oleviksi demokraateiksi, ja Venäjän kansa joutuisi raskaan tehtävän eteen. Luopumaan rakkaussuhteestaan valtaan, sodasta, voimamiehistä ja väkivallasta.

Eikö nöyryytetty IHMINEN, joka ei pysty pelastamaan kasvojaan, turvaudu johonkin järkyttävään toimintaan, kuten ydinaseen käyttöön? TÄMÄ IHMINEN on jo selvästi osoittanut olevansa harhaanjohtava ja halukas toimimaan harhaluulojensa mukaisesti. Oli harhaa ajatella, että hän voisi valloittaa Ukrainan kolmessa päivässä. Ja silti hän yritti.

On harhaanjohtavaa ajatella, että hän voittaa sodan. Ja silti hän jatkaa.

On harhaanjohtavaa ajatella, että Venäjän talous selviää pakotteista ennallaan. Ja silti hän jatkaa.

Oli hullua sallia venäläisten sotilaiden kaivaa juoksuhautoja radioaktiiviseen maahan lähellä Tšernobylin reaktoria.

On hullua leikkiä Zaporizhzhian ydinvoimalan, Euroopan suurimman ydinvoimalan turvallisuudella.

On hullua ryhtyä avoimesti ja iloisesti kansanmurhaan. Mutta hyvä uutinen on, että nöyryytetty, tappiollinen ja delegitimoitu IHMINEN tekee paljon vähemmän todennäköisesti jotain hullun tuhoisaa kuin ylpeä IHMINEN, joka ei ole menettänyt kasvojaan. ”

Why Vladimir Putin must be humiliated

© Provided by The Hill Opinion by Alexander J. Motyl,

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts