Korruptio ja nepotisimi myyvät hyvin

Media puutuu tänään kahteen suureen asiaan. Politiikan toimittajista kokenein ja myös uskottavin Unto Hämäläinen kirjoittaa lukuisin esimerkein kuinka poliittiset vanhat puolueemme periytyvät ja niiden kokouksetkin ovat sukujen kokouksia. Siis nepotistista puuhastelua, jossa menestys edellyttää sukulaisten, siis hyvä veli ja sisar verkostojamme, korruptiota. Vauhdittajina käytetään vihapuheen rinnalla inhopuheita. Miehet ovat vihapuheen kohteina, naiset inhopuheen, kuvaa Hesari viisi (5) sivua pitkässä artikkelissaan (HS 19.2.2017)

Lehti rohkenee nostaa jopa akateemisen maailman nimitykset, siis maailman jossa herrat erotetaan narreista, joissa puolue ja hyvä-veli verkostot, korruptio ratkaisevat koko rakenteen pysyvyyden ja sen huipun.

Yliopistojen ja tutkimuslaitosten korruptiosta kirjoittaa rohkeasti oikeus- ja kriminaalipsykologian dosentti, psykologian tohtori Jaana Haapasalo. Esimerkit ovat ammatti-ihmisen kuvaamina luonnollisesti oikein ja kertovat suomalaisesta rakenteellisesta korruptiosta, jossa käytännössä eteneminen uralla ei ole edes mahdollista ilman näitä ”meriittejä”.

Lukekaa ja ihmetelkää myös miksi ruotsalainen myydyin aikamme kirjailija ei ole saanut julkaistua yhtään kirjaansa ruotsalaisten suurten kustantamojen kautta vaan omakustanteina. SE kun juuri kertoo, kuinka tämä tauti on tullut Suomeen ja etenkin akateemiseen maailmaan, vanhoihin puolueisiimme, juuri Ruotsista. Miettikääpä ketkä ylläpitävät sukuina kustantamojamme. Samalla myös oppikirjoja ja tapaa kouluttaa myös rahvasta. Se on samojen sukujen hallussa ollut jo yli 100 vuotta.

Koko hallintomme ja sen imitointi, plagiointi, tapa hoitaa sitä, on ruotsalaista rakenteellista korruptiota ja ylimyssukujen suosimista, kuningassukujen tarinaa. Näin myöskin syrjäinen Suomi alkoi käyttää tätä nepotistista korruptiota, osana Ruotsia, jossa vihapuhe ja inhokiksi leimaaminen rahvaan kohdalla on tänään tapamme ylläpitää akateemisten nimitysten rinnalla ja virkamiesnimityksissä tätä ikivanhaa rakenteellista korruptiotamme ja nepotismia, sukulaisten suosimista. Lukekaa Hesari. Nyt se on täynnä oikeaa asiaakin. Menee asian ytimeen. Kolmella jutulla, joista neljäs on sinun itsesi havaittavissa.

Kun luet lehden tarkemmin huomaat kuinka aggressio ja murha myy hyvin kaikkialla. Liki kaikki alan kirjat saavat vähintään neljä tähteä ja Anna-Mari Sipilä kertoo ”naisen kylkiluuna”, kuinka olet joko pihi, tekopyhä tai muuten vain parantumaton tumpelo.

Juuri sinä pidät huolta siitä omilla valinnoillasi, kuinka herrat nauraa ja karavaani kulkee, kun katsot uusia gallupejamme. Valtaa ja vaurautta siellä jaetaan olkoonkin, että ruotsalaiset pohtivat jo, voisiko kansan äänestämän ja populistiksi luonnehditun puolueen ottaa hallitukseen, siihen korruptoituun ja nepotistiseen. Kohta tätä pohtivat myös Keski-Euroopassa. Yhdysvalloissa pohtiminen on jo ohi siinä missä Kiinassa edetään jättiharppauksin. Venäjä syyttää Eurooppaa ja tätä kautta länttä juuttumista kylmän sodan poteroihin. Sen rakenteelliseen korruptioomme ja nepotistisiin rakenteisiin.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts