Muurille ja pyykkinaruille kysyntää.

Onneksi Yhdysvaltain ja Meksikon välillä on muuri estämässä koronan leviämistä Meksikoon. Kuva jota Trump esittelee Yhdysvalloissa karttana koronasta ja sen leviämisestä, on paljon puhuva.

Voisiko Suomen ja Ruotsin välille saada myös jonkinmoista estettä tai muurin tynkää.. Maaottelu, finnkampen, voitaneen järjestää tavalla, jossa amerikkalainen seiväshyppääjä ja turkulainen kiekonheittäjä hoitavat oman lajinsa ottaen mallia ranskalaisesta seiväshyppääjästä.

Kotipihassa vaimonsa pyykkinarujen välissä hyppynsä suorittaen sopivaan aikaan, kun nyt vaimoille ja pyykkipäiville ne sopivat ja mummot Turussa ovat televisioiden ääressä.

Suomen eduskunta on nyt kuitenkin lähikuukaudet lomalla. Rankka rupeama onkin heillä takana etätyönä. ”It is not the right time now”. Kertoo myös karttojen ääressä Donald Trump. Vaalit ovat vasta marraskuussa. Suomessa paljon myöhemmin.

Katsotaan sitten lähempänä joulua, kertoo myös keskustalainen eduskunnan puheenjohtajamme. Ei enää puhemies, kun nyt on nainen kyseessä ja vastaa perussuomalaisten huoleen kokoontua kesken lomien.

Eikähän meillä ole sitä paljon puhuttua perustuslakituomioistuintakaan vaan ainoastaan poliittinen valiokuntamme. Ja sen nyt tietää miten se äänestää ja miksi. Se on näin suoraan hallituksen talutusnuorassa toimiva jatke. Mitä valiokuntamme muuta voisivatkaan olla?

Miksi ylipäätään kouluttaa juristejamme? Tutkimusta voidaan muutenkin ja tiedettä vähentää ja turvautua tähän elämän antamaan korkeakouluun, kuten EU kohdallaan näyttää toimivankin. Vähennetään näin näitä hankalia kysymyksiä vastattavaksi. Nukkehallitukset yleistyvät nekin ja nukkemaiset ministeritkin.

Bowing to threats posed by the coronavirus, President Trump reversed course on Thursday and canceled the portion of the Republican National Convention to be held in Jacksonville, Trump Abruptly Cancels Republican Convention in Jacksonville: ‘It’s Not the Right Time’

Oikein hyvää yötä ja pian alkavaa koleahkoa viikonloppua. Kiina laukaisi luotaimensa kohti Marsia. Se on siellä helmikuussa mönkijöineen. Matka Marsiin on nyt sopivan lyhyt. Joidenkin tulkintojen mukaan olemmekin alkujaan ulkoavaruudesta oppimme saaneita ja ne näkyvät kyllä myös geeneissämme ja ikivanhoissa, täysin samankaltaisissa rakennelmissamme ympäri maailmaa, sekä niiden viesteissä, sekä oudon järkevissä mm. pyramidien paikoissakin ympäri pientä planeettaamme.

Kirjani ”Arctic Babylon” kertoi tämän saman, mutta ei ehkä avautunut niin helposti kuin televisiossa esiteltävät muinaisten esihistoriallisten jäänteidemme tulkinnat. Tiedettä kun on myös popularisoitava mutkat oikoen. Usein se samalla pilaa totuuden mutkikkuuden ja vaikeaselkoisen kielenkin. Tiede ja sen popularisointi kun on juuri sitä. Viihteeksi samalla tarkoitettua. Politiikka viihteenä on omien medoittemme perisynti. Siihen kun kykenee mielestämme kuka tahansa. Sitä kutsutaan demokratiaksi. Vaikeat asiat eivät kuitenkaan ole helppoja.

Matti Luostarinen


By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts