Oletko ongelman ratkaisu vai osa ongelmaa?Matti Luostarinen
Prof. Geography, Dosentti ( Adjunct Prof. Sociology) PhD, ScD, Author, Blogger, Artist
Esittely

Scientist yrityksessä Suomen Akatemia

Scientist yrityksessä Turun yliopisto

Työskentelee yrityksessä Oulun yliopisto

Scientist yrityksessä Luonnonvarakeskus

Scientist yrityksessä MTT Agrifood Research Finland

Oli Scientist yrityksessä Suomi, Finland

Opiskeli ainetta Human science, Sociology koulussa Turun Yliopisto

Opiskeli ainetta Natural sciences Geography and Biosciences koulussa Oulun yliopisto

Kävi koulua Iisalmen lukio

Asuu nyt paikkakunnalla Forssa

Paikkakunnalta Iisalmi

690 henkilöä seuraaElämäntapahtumat

Kun vandalistit hyökkäävät vuoroin Hard Rock muistotyön ja pyhimysveistoksen sekä ateljeen ja työhuoneen kimppuun, hävittävät nettiympäristöä, onko kyseessä silloin suomalainen äärioikeisto vai äärivasemmisto vaalien lähestyessä? Voiko poliisi muuta kuin lähteä mukaan vaaleihin ja vakuutuyhtiö olla ratkaisun sijaan osa tätä ongelmaa? Entä kun myös autoosi ammutaan? Mitä sisäministeriössämme tapahtuu? Helsingin Sanomien mukaan noin kymmenen poliisia erotettiin viroistaan viime vuonna. Syynä pääosin huumeet ja päihteet. Aiemmin sama media esitteli lääkärit ja heidän saman vuosittaisen tilastonsa rikoksista. Se oli synkkää luettavaa. Pankkimme ja rahoituslaitokset, suomalaiset ja ruotsalaiset, ovat medioitten mukaan osa huumerahojen pesua. Kyseessä on sadat miljardit, moninkertaisesti EU rahamme tai valtion budjettimme. Mitä siinä ihka tavallinen pieni ihminen voi tehdä?

Kuinka monta kertaa avoin vandalismi saa jatkua, kaupunginvaltuuston ja hallituksen jäsen EROTA tehtävästään, jotta jotain ihan uskottavaa ja konkreettista tapahtuu myös siellä missä kunta- ja poliisiministeriön johto seilaa ja leipänsä ansaitsee? Mehän emme USKALLA lähteä mukaan yhteiskunnallisiin tehtäviin jo lapsena kiusattuina. Kun isä on poliisi ja äiti toimittaja, varmaan tiedät mistä puhut. Isovanhemmat Kallaveteen hukutettuja suomalaisia luostarilaitoksen veronmaksajia ja purjekunnan omistajia. Sehän on riski sekä omalle turvallisuudelle että lastesi tulkevaisuudellekin. Etenkin kun kyseessä on syrjäinen pieni seutukaupunki tai sen ympärillä maaseutupitäjämme. Olen ne liki kohta kaikki kiertänyt tutkijana talo talolta. Lukekaa julkaisut ja niille ratkaisut alkaen koskisodistamme ja niiden lopettamisesta. Pahuutta kohti on kuljettava ja haettava aseet jotka se itse on keksinyt. Ihmisen pahuus ja julmuus on uskomattoman kekseliäs löytämään uutta ja innovatiivista. Vastapuolen on osattava olla vain sitä viekkaampi.

Mitä sitten tekee vakuutusyhtiö. Se kertoo ettei mitään ole tapahtunut. Syyttää vandalismin kohteeksi joutunutta väärin yhteiskunnallisesti ja alueellisesti uransa ja asuinpaikkansa valinneeksikin. Asiasta kertominen vain palkitsee rikollisen tavoitteet saada osakseen huomiota. Ole siis hiljaa tai hae muualta itsellesi turvallisempaa asuinympäristöä. Kun alat paeta pahuutta se pakeneminen ei lopu KOSKAAN. Se on kovin epäkimurantti tapa ja muistuttaa siitä, kuinka ne tai he jotka eivät ole ratkaisu ongelmalle ovat AINA OSA TÄTÄ ONGELMAA.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts