Perussuomalaisena vaaleihimme

Saara ja Matti menivät sunnuntain finaaliin brittien X-Faktorissa ja suomalainen joulupukki sai samalla uuden kansainvälisen tähden rinnalleen. Upea on Saara Aallon karisma sekä kyky ottaa yleisönsä ja kasvaa tehtäviensä mukana. Saimme huikean esiintyjän ja kansainvälisen tähden vähän kuin varkain satavuotisjuhlaamme ja jouluamme juhlistamaan. Kolmas adventtisunnuntai sai komean käänteen joulullemme. Hyvin menee myös uimareillamme ja hiihtäjillä. Jotain on tehty oikein ja Lahden kisat tulee olemaan menestys muillekin kuin norjalaisille.

Eläkeläiset kapinoivat eläkkeistään. Ne sidottiin inflaatioon jota ei ole ollut kohta vuosikymmeniin. Aiemmin myös palkkojen nousuun. Eläkeläisiä on huijattu kaiken aikaa. On sanottu että maa on velkainen mutta silloin unohdetaan 180 miljardin eläkerahastot kokonaan. Kun ne otetaan huomioon emme ole velkaa kenellekään, päinvastoin, saamapuolella.

On sanottu että verotuksemme on korkea, mutta silloin lasketaan mukaan myös eläkerahastoihin kerättävät varat. Ei muualla maailmalla näin tehdä. Jompi kumpi on valehtelemista vertailua suoritettaessa. Suomi on velaton maa ja verotus on poikkeuksellisen alhainen. Taitettu indeksi uusiksi ja eläkkeet kunnollisiksi, jolla kulutus lähtee taas kasvuun. Näin helppoa se on ja hallitus hoitakoon tämän kuntoon. Rakennemuutos on saatava valmiiksi sekin ajallaan. Brexit, Euroopan tulevat vaalit ja Yhdysvaltain vaalit kertovat tuulen suunnan huonollekin toimittajalle ja mediallemme. Ei koko ajan voi valehdella sielläkään.

Kiusaamiskulttuuri puolestaan saadaan kuriin myös vihapuheissa ja trollaamisessa. Kunnon rangaistukset ja pari vuotta vankeutta kiusaajille, kuten kiusaamisessa on mahdollista antaakin. Kyllä se siihen pysähtyy ja negatiiviset trollaukset ja herjaajat häviävät netistämme. Muutama näyttävä oikeustapaus ja linnatuomio riittää. Siperia opetti niin Isotalon Antin kuin Rannanjärvenkin, sekä ruma vallesmanni ja kyläyhteisön päättäväisyys. Nyt trollaajia pelkäävät eivät uskalla käyttää sananvapauttaan lainkaan. Perussuomalaiset ottakoon tämän ohjelmaansa eläkeläisten rinnalla. Ja varmasti tulee niin ääniä kuin hakijoita kunnanvaltuustoonkin.

Suomalainen kaamos, henkinen pimeys ja mykkyys on pahempaa kuin Irakissa riehuva sota. Taustalla on vielä miesviha, naisviha, mytomania, sairaalloinen kateus, joka ohittaa kiimankin ja suomalaiset mielensairaudet ja änkyrägeenit, psykopaatti käyttäytyminen, johon ei osaa vieras edes varautua ja joita hoidetaan päihteillä ja lääkkeillä rinnakkain.

Kertoo Kemijärveltä takaisin Bagdadiin paennut Mohammed medioissamme. Suomalaiselle nyt riittää pari helteistä päivää heinäkuussa ja vähäsateinen juhannus. Sillä eletään hyvinkin kahdeksan kuukautta kaamosta ja siedetään mykkää menoa Kemijärvelläkin. Kiusaamista ei sen sijaan ole syytä sietää ja sen perussuomalaiset panevat jatkossa kuntoon. Se koskee myös poliitikkoja ja etenkin yhteisten asioitten hoitajiamme kunniakansalaisinamme. Yhdyskuntapalvelun suorittavaa ei häiritä myöskään ministerinä, pääministerinämme tai työ- ja ulkoministerinämme. Heitä arvostetaan ja työn tulokseen luotetaan tai vaihdetaan vaaleissa uusiin kasvoihin.

Jos Paavo Lipponen olisi porvari, ei demari, hän julistaisi kuinka Suomen kilpailukyvyn ovat tärvelleet valtiovarainministereinä Antti Kalliomäki,Eero Heinäluoma, Jutta Urpilainen ja Antti Rinne. Ei toki povariministerit saati hän itse euroajan näkyvimpänä euro-ohjuksenamme. Ytimeen mentiin ja nyt sitten pohditaan, miten euro devalvoitaisiin meille sopivaksi. Jos keihäänheitossa on ongelmia, kysykää apua Seppo Rädyltä, Jorma Kinnuselta ja Pauli Nevalalta. He tietävät ja heidän jälkeen ei ole keihästä edes heitetty. Tämä on tätä suomalaista kulttuuria ja siihen on syytä sopeutua tai maasta pois.

Kokemus ryvettää ihmisen, kertoi presidentti Tarja Halonen. Elämme kuin pörssissä, jossa kokenut ihminen vaihdetaan uuteen, koska naama on kulunut ja politiikassa ryvettynyt. Saati jos on koulutusta, se on kamalaa. Paitsi kovan elämänkoulun antamaa. Vaihdetaan hallitus uuteen, kun vaaleista on muutama kuukausi. Pääministeri oli aluksi uusi kasvo, mutta tänään joko kulunut tai kokematon, median vainoama. Vaihdettakoon siis uuteen.

Kun kansa ja sen mediat päästelevät omia mielikuviaan ja printtimedia ne vahvistaa, syntyy sairas ilmiö vihapuheineen ja polttopulloineen. Kun puoliso vaihtuu moneen kertaan ja uskontokin muutaman, mielipiteen vaihtaminen toiseen on rikoksista julmin takinkääntäminen. Onkohan se nyt aivan noinkaan? Onkohan nyt asenteet, arvot ja normit menneet päälaelleen moraalista nyt puhumattakaan. Perussuomalaisessa puolueessa saat esittää mielipiteesi etkä ole ryhmäsi vankina. Väärässäkin saa olla ja muuttaa mielipidettään. Viisaat mielipiteet viedään myös toteutukseen oman kunnan valtuustossa ja niille saadaan kyllä myös muiden tuki ja yhteisöllinen siunaus kylissä ja kaupunginosissa.

Kuvataidenäyttelyt ovat tilaisuuksia, jossa tapaat suomalaisen vihan, kaunan ja kateuden, avoimen ihailun mutta myös piilottelemattoman joko mies tai naisvihan, mytomanian (sairaalloinen valehtelu). Toki sen tapaat myös pankissa, autokaupassa, missä tahansa ympäristössä kotonasi tai työyhteisössä. Montaa näyttelyä ei samana vuonna jaksa kuten ei maratonin juoksujakaan. Tähän arjen hoitoon on perussuomalaisten nyt puututtava aivan kuten urheilussa ammattivalmentajien työnä. Poliitikon on koulutettava itsensä ammattinsa osaavaksi ihmistuntijaksi ja yhteisöllisyyden ylläpitäjäksi, valmentajaksi.

Kirjan, liki tuhatsivuisen kuvineen, valmistuminen muistuttaa maratonin maaliintuloa. Siihenkin on varauduttava. Loppu kun on menty liki sumussa ja jos kustantajasta ei ole apua lainkaan, sinulla ei ole myöskään tallin antamaa tukea. Mika Waltari , Aleksis Kivi, ainut nobelistimme F.E. Sillapää, lepäilivät mielisairaalassa. Tämä pätee kaikkeen opiskeluun ja työhön sekä työttömyyteen, joka vie ihmiseltä työn antaman identiteetinkin rippeet. Tähän arjen ilmiöön on perussuomalaisten paneuduttava ja pantava se kuntoon kunnissamme, maakunnissa ja kansallisesti. Globaalisti saa ja tulee ajatella mutta toimittava on paikallisesti ja lähdettävä mukaan perussuomalaisena vaaleihimme.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts