Pitäisikö olla huolissaan?

Kuka ihmeen Juha Mäenpää? Mikä ihmeen vieraslaji ja kenen olisi hävettävä ja mitä? Luonnon suomalaisen kansanedustuslaitoksen ja sen lakeja laativan sekä siitä myös tuomioita antavan laitoksen, valiokunnan puuhastelustako? Luontoa ja sen lakejahan tässä nyt loukataan ihmisen puuhastellessa omien lakiensa kanssa Arkadianmäellä vuosikymmenetä toiseen ne myös itse valiokunnassaan kaataen ja sotea sekä maakuntamalliaan vuosikymmenet veivaten.

  • Jos toverituomioistuin eduskunnassa ja valiokunnassa perustuslakia pöllyttäen ei olisi ottanut asiaa esille, me emme olisi koskaan kuulleet tai muistaneet tätä asiaa IKINÄ. Nyt hän on varmistanut paikan liki suurmiesten joukossa mediayhteiskunnassamme ja sen muuten tylsässä poliittisessa kentässä. Hänestä on tehty valtiomies ja hänen möläytyksestään valtiomiesteko, josta väitellään tohtoriksi ja jonka rinnalla Donald Trump vaikuttaa harrastelijalta.
  • Joko me nyt oivallamme miten tehdään politiikkaa ja miten syötetään hulluille puuroa mediayhteiskunnan kieroutuneessa maailmassa sekä poliitikkojen ylläpitämässä perustuslakivaliokunnassamme sekä sen jatkeena eduskunnassamme. Kun sama laitos sekä laatii sotea soppana että kaataa sen sitten vuosikymmeniä perustuslakivaliokunnassaan, kyse on menetetyistä vuosikymmenistämme. ENTÄPÄ JOS TÄMÄ OLISI JÄTETTY JURISTIEN JUTUKSI TYLSÄSSÄ PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIMESSAMME? Se ei silloin kiinnostaisi ketään ja Juha Mäenpää olisi edelleen tuntematon edustajamme riviedustajiemme harmaassa massassa.
  • Kansanedustajamme TARVITSEVAT julkisuutta, jota haetaan kohuilla ja kohun antajana perustuslakivaliokunta on mitä parhain ponnistuspaikka liki valtiomiestekoihin. Viihteellinen media taas tarttuu näihin tehden niistä uusia ennätyksiä siinä missä odotellen tuleeko huomenna uusi kesäkuun lämpöennätys. Pitäisikö tästä olla huolissaan? Olisiko aika perustaa maahan nyt meiltä puutttuva perustuslakituomioistuin? Olen sitä vuosikymmenet vaatinut. Edustajat eivät saa toimia samaan aikaan toisilleen tuomareina ja lakeja laativina eduskuntamme jäseninä. Se loukkaa vallanjaon pyhää kolminaisuutta.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts