Tyhjän puhujien lasku lankeamassa

Tumma tunnor bullra mest. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten, Minulle tämä opetettiin lapsena ymmärtämättä, että se syntyy geneettisenä ilmiönä, on kulttuurinen ja sitä ylläpitävät ovat oman aikamme syöpä. Sitä vai lisäävät oman aikamme viihteelliset mediamme, ihmisen turhuus ja ahneus, sekä sen rakentama rakenteellinen korruptiomme. Olemme taitavia valehtelemaan sepitteellisen kielemme avulla itsellemme ja muille. Ihminen on valehteleva eläin ja kykeni menestymään sen tarjoamin eväin luonnon ankarassa evoluutiossamme. Samalla evoluutio meni kohdallamme metsään. Se ei toiminut geneettisesti. Se ei enää totellut luonnon lakejamme. Se rakensi ihmiselle sopivat lait ja tieteet, ihmistieteet luonnontieteitten yläpuolelle. Syntyi sepitteelliset sadut ja kompromissit. Luonnon lait eivät niitä ymmärtäneet. Niiden kanssa ei voinut neuvotella. Terroristin kanssa ei neuvotella.

Pienissä kunnissamme käy turpakäräjät. Kun kamerat ilmestyvät paikalle tyhjänpuhuminen alkaa. Sitä ei näe suljettujen ovien sisällä. Poliitikot menettävät järkensä vasta medioitten edessä. Kymmenet aloitteet ja turhat puhujat johtavat pienten purojen kautta jokeen ja lopulta mereen. He ovat se joukko, jolle sitten meri on velkaa ja maksaa kaatopaikkana kaiken.

Samoin käy ilmakehän. Pienistä ja vähän suurimmista päästöistä, rakennevirheistä ja laiminlyönneistä, muiden siivellä eläen, syntyy lopulta rakenteellinen korruptiomme ja sen korjaaminen ei ole helppoa.

Lopulta kaikki tämä työ, jota muurahaiset tekevät, menee samoille ihmisille ja sama toistuu kunnissakin, paikallisessa ja lokaalissa, mutta nurinpäin. Yksittäiset ihmiset pitävät yllä koko ajan kasvavaa menojen ja turhan työn virtaa propagandallaan, jonka heidän puolue siunaa. Se kun haluaa että YKSI taho sitten maksaa kaiken. Se on joko kunta tai valtio.

Siis sinä maksat. Kuntapuolueessamme tai kommunismista, sosialismista vasemmalla meuhaavat kokeilevat tätä mallia ympäri maailmaa. Ei vain Suomessa tai kotikunnassasi, Forssassa ja Forssan Lehdessä. Maakuntalehti kokoaa kaiken maakunnan keskukseen, pääkaupunkiseudun media Helsinkiin.

Se malli vain romahti ja Karl Marx sen mukana. Sellaista ikiliikkujaa ei voinut syntyä, jossa kaikki haluaa itselleen kaiken, eikä kukaan tee mitään muuta kuin pitää kättään toisen taskuilla. Pelaa lottoa ja uhkapeliä, jonka tuotoilla maksetaan työtä, joka ei tuota sekään mitään muuta kuin viihdettä. Kaikki haluaisivat näin olla oman onnensa seppiä. Menestyminen tekemättä mitään uskottavaa ja tuottavaa täytti maan. Sepitteellinen huijaus ei vain voinut peittää alleen geneettistä ihmistä ja luonnon ankaria lakejamme. Näin syntyi kaaos jota myös tietoisesti haettiinkin. Terrori on kiusaamisen muoto, jossa haetaan kaaosta ja pelon kautta valtaa.

En minä tietäni valinnut. Tie valitsi minut. En minä vanhempiani valinnut, en valinnut heimoa, kylää johon synnyin, en valinnut kieltä en kulttuuria, en sanoja joilla puhun, kirjoitan tai ajattelen, näen unenikin. Et valinnut sinäkään. Et ole onnesi seppä ja oman tien kulkija. Kunhan huijaat muita ja petät itseäsi. Kasva aikuiseksi jo ota vastuu menneitten sukupolvien työstä. Rakenna sen päälle jos kykenet. Pidä sitä yllä, jos et kykene uuteen, umpihangessa kulkemiseen. Vain yksi miljoonasta kykenee. Lottovoitto on paljon yleisempi kuten myös kuolla hyvin harvinaiseen trooppisen tautiin Suomessa eläen. Mikään jengi ei sinua pelasta, lauloi Juice Leskinen.

Älä ala kilpailla olympiavoitosta, jos et ole mies, joka tyytyy mitaliin naisten sarjassa kävellen. Nyt tuli Suomelle ensimmäinen mitali Dohassa kävelyssä, mutta miehelle naisten sarjassa. Hävettääkö toksisesti maskuliinista miestä kilpailla naisten sarjassa? Minua hävettää.

Tosin tieteessä ja taiteessa, koulutuksessa kilpailemme keskenämme. Se ei hävetä, päinvastoin. Olen ylpeä kouluttaessani kympin naisia yliopistoissamme ympäri maailmaa. SE jatkuu nyt eläkeiässä kiivaampana kuin aiemmin. Olen ylpeä kun he lukevat kirjojani, tekstejäni. Olen ylpeä heidän menestyksestään.

Mukana ovat nörtit pojat ja heidän lahjansa, geeninsä. He kun eivät valinneet sukupuoltaan, ei sosiaalisia kykyjään, eikä mitään muutakaan mihin täällä Suomessa tai Aasiassa, Afrikassa ja Yhdysvalloissa joutuivat. Tie heidät valitsi ja minä heidät tieteen keinoin etsien.

Synnytyslakko on biologista virhekäyttäytymistä ja sen käynnistivät kyllä nämä toksiset miehet maailmalta. Kyse on geneettisestä tavasta naisilla puolustautua. Se on sisäsyntyinen ilmiö, jota muuttuva sepitteellinen ja kulttuurinen mediaympäristömme on ollut nyt tukemassa. Tai yrittää selittää geneettisen ja sisäsyntyisen ulkopuolelta narsistisesti, ihmissovinistisesti tukeutuen itsepetokseen ja itseensä luottaen. Ei raja ratkaise luonnontieteissä, vain ihmistieteissä, sepitteellisessä tieteessä.

Itseriittoisuus ja turhamaisuus on ihmisen kuolemansyntejä kateuden ja kaunan rinnalla, ahneutta palvellen. Biologinen kellomme asettaa jarruja sellaiselle, joka on tärvellä planeettamme koko luomakunnan. Ainut tehokas keino sen hoitamiseen on vähentää populaation määrää sopulin tapaan eläen. Kiinassa näin on tehty jo kauan. Nyt on Afrikan vuoro.

Suomessa syntyvyys romahti. Suuret ikäluokat hoitivat aikanaan sotien aiheuttaman kansansurmamme. Se aika on ohi ja sitä on turha murehtia enää. Sen edellytyksenä kun oli meidän syntyminen. Historiassa pienenkin asian muuttaminen muuttaa kaiken muunkin. Vain historiaa ja genetiikkaa, luonnontieteitä tuntemattomat, spekuloivat historiallamme. Se on pelkkää viihdettä. Älä luota sellaiseen, jolla ei ole luonnontieteistä selitystä. Ihmistieteet ja sen sovellukset kun veivät meidät kaaokseen ja luontomme alkoi toimia oudolla tavalla, odotetusti. Ilmastomuutoksen kanssa ei voi tehdä kompromisseja ja se etenee vielä vuosisatoja, vaikka tekisimme nyt täydellisen puhdistautumisen päästöistämme. Niin pitkällä se on globaalisti etenemässä. Tällä tiedolla ei pidä rasittaa lapsiamme, tulevia sukupolviamme. Toivo paremmasta on säilytettävä.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts