Uuden ajan uskonpuhdistajat ja Huhtasaaren pilkkaajat

Presidenttikandidaatti Laura Huhtasaarta pilkataan yhtenään siitä, että hän uskoo konkreettisesti, lapsen uskolla, kristillisen kirkkomme pyhimpään, uskontunnustukseen. Siihen, jota toistamme kirkoissamme. Pilkkaajat ovat fiksuina itseään pitäviä ensimmäisen polven akateemisia maalaispoikia ja työläistaustaisia tyttöjä. Sivistys on kuin yhden pakkasyön jälkeinen jääriite järven rannassa. Se ei kanna edes pientä lasta saati tuhatvuotista sivistyskansaa normeineen, moraaleineen ja arvoineen, perustuslakeineen tuomioistuimineen. Sellaista tuomioistuinta on kavahdettava. Sehän rikkoisi poliittisen pelin vehkeilyn mahdollisuuden perustuslakivaliokunnassa ja kansankin olisi opittava jo lapsesta, mitä perustuslaki tarkoittaa. Kaikkea muuta kuin joka vaaleissa vaihtuvaa populistista pulinaamme.

Mitä tekemistä uskonnolla ja sen suhteella hengellisyyteen on tieteen ja darwinismin kanssa? Mikä näitä mukamas oppineita ja koulutettuja ”koiria” vaivaa kun kyse on hengellisyydestä ja kristittyjen tapa kertoa se, mihin he uskovat kirkoissaan?

Jos olet pakana, ole edes sitä sivistyneesti ja korrektilla tavalla. Ethän sinä loukkaa muitakaan uskontoja? Vai loukkaatko ja vieläpä TIETOISESTI. HYI häpeä teeskentelijä. Millaisia moukkia meille kasvatetaan kouluissamme, tai kasvatettiin 1970-80 -luvun lapset. Eikö edes yliopisto tuonut mukanaan sydämen sivistystä? Tämän päivän Helsingin Sanomat (23.1) kertoo kuinka sivistyksemme on alkanut romahdusmaisesti laske ajo 1970-luvun lopussa. Rima päästä opiskelemaan akateemista perustutkintoakin nousi mahdottomiin ja nuoria siirrettiin ammattikouluihin samaan aikaan, kun ammattikorkeakoulut perustettiin. Leikkaukset ovat jatkuneet tähän päivään saakka ja tuloksena on ollut massatyöttömyys ja tietämättömyyttä lisätiin myös ammatilliseen koulutukseen lyhentämällä ja pinnallistamalla opiskeluaikojamme. Koko ajan koulutustamme on systemaattisesti rapautettu ja se näkyy ja kuuluu myös kansainvälisessä vertailussamme.

Miksi te, kehnosti kulutetut, loukkaatte Laura Huhtasaarta? Tehän kumarratte samaan aikaan islamilaisia uskovaisia. Kristillisyys on evoluutiossaan paljon pidemmällä. Lukekaa antropologi Rene Giradin opeista edes pintatiedot. Ihmistieteen darwinismista. Jäikö sekin vieraaksi ja lukematta?

Hänhän pitäisi Huhtasaaren loukkaajia imbesilleinä. Idiooteiksiko te luonnehditte kristittyjä, loukkaamalla ja pilkkaamalla uskontunnustustamme. Se on ERI ASIA kuin tiedeyhteisön tuottama uskomme. Se muuttuu koko ajan. Yksikään täysipäinen tiedemies ei pyri vakuuttamaan totuudellaan muita ihmisiä. Se olisi vastuutonta ja muistuttaisi poliitikosta ja sen populismista. Toimittajantyöstä popularisoimassa tiedettä omana totuutenaan, jota tiedemiehet joutuvat häpeämään.

Sen varaan ei voi rakentaa kulttuuria, normistoa ja moraalia, torjua Giradin esittelemää vihaa ja sen syntyä, ”mimesistä”. Kiusaamiskulttuurin ja terrorismin JUURIA. Se kun vaihtuisi koko ajan ja olisi paluuta kommunistisen manifestin arkeen. Se oli kehno oppi Neuvostovenäjällä, syy pitkään vihanpitoon ja kahtia jaettuun globaaliin maailmaan, kylmän sodan kauhuun.

Venäjä on nykyisin ortodoksinen valtio ja heille Valamo on arvokas paikka Laatokalla. Niin on minullekin siellä liikkuessani heti kun sinne pääsin 1980-luvun lopulla. Se että luostarilaitoksen sivistys ja sille veronsa maksaneet maastamme katosivat, hävitettiin, ei ole ylpeilyn aihe kenellekään Suomessa.

Se kun elää kukoistustaan ympäri maailmaa kouluissa, tiedeyliopistoissa ja yritysmaailmassa. Se että rakensimme uuden Valamon Heinävedelle ja säilytimme vanhan Valamon rikkauksia, perustimme säätiön sen kunnostamiseen, on saanut varauksetonta kiitosta Venäjän nykyjohdolta. Se kun kuuluu kulttuuriimme, alkaen Konstantinopolin patriarkaatin ajoista ja jatkuen tähän päivään, vuosituhansia myöhemmin. Punavihreä kommunistinen uuspakanallisuus ei sitä totuutta historiassamme muuksi muuta. Aina vaaleissa sitä saa hävetä.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts