Työn orjat sorron yöstä nouskaa

Oletko miettinyt oletko kellosi näköinen? Entä koirasi? Onko puolueesi sinun näköisesi? Entä puolisosi? Vanhempiasi et voinut valita. Et maata ja kansaa, tunnekieltäsi jolla näet unesikin, ajattelet ja viestität.

Muistuttaako puolisosi isääsi tai äitiäsi? Entä koirasi, tapasi elää ja tehdä valintoja? Valitseeko jokin muu sisälläsi jopa kellosi?

Pimeä musta aukko viiden miljardin valovuoden takana on kuvattu jostain sellaisesta, jota ei ole olemassakaan. Mustaa aukkoa ei voi kuvata. Se imee valon itseensä. On imenyt jo ennen kuin tuo näkymä oli saavuttanut planeettamme 5 miljardia valovuotta myöhässä reaaliaikaisesta.

Valovuosi mittaa matkoja, ei aikaa. Aika on ihmisen keksinnöistä idioottimaisin. Kello sen mittaajana turhin mahdollinen väline ja turhamaisuuden osoitus.

Me kyllä vanhenemme, kiitos geeniemme ja panemme asioita ”ajan” avulla järjestykseen. Aika kuitenkin kulkee eteen ja taaksepäin, hidastuu ja myös pysähtyy. Kuvattu musta aukko on kuollut varmaan jo aikoja sitten, imenyt ympäristönsä tyhjiin.

Sieltä suunnalta tänne katsoen oma aurinkokuntamme ei ole vielä edes kunnolla syntynyt, ihminen syntyy vasta miljardien vuosien kuluttua. Toiseen suuntaan katsoen emme siis ole vielä edes syntyneet ja toiseen suuntaan olemme jo kuolleet. Planeettamme kadonnut, aurinkokunta sammunut.

Hanki itsellesi kello, joka kuvaa sinua, ei aikaa. Osoita sillä ymmärtäväsi mitä elämä on, mitä se tarkoittaa kosmoksen kokemuksena ja luonnontieteissä.

Unohda ihminen ja hänen hupsutukset, turhamaisuus ja ihmistieteet. Kasva ihmisenä. Älä supistu ja muutu turhamaiseksi tunnekielesi kautta. Kesytä se ja lakkaa puhumasta sanoista, jotka loukkaavat, ovat ihania tai kauheita, vihaisia.

Kesytä sanasi ja kasva ihmisenä. Älä vaadi sitä muilta vaan ITSELTÄSI. Aloita se nyt.

Oikein hyvää vappua ja kevään juhlaa, jonka voit viettää myös silloin, kun se hyvältä tuntuu ja aurinko lämmittää muitakin kuin työväenliikkeen traditiota. Kauan sitten kuollutta ja turhaksi havaittua.

Ei sitä enää ole, ei ole ollut enää aikoihin. Aika otti ja jätti sen, hylkäsi turhuutena. Kaikki aikaan sidottu on turhuutta, turhamaisen ihmisen typerin tapa käyttää valtaa ja orjuuttaa muita.

Heitä kellosi ja lakkaa olemasta orja. Työn orjat sorron yöstä nouskaa.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts