Vaalipäivän äänistä PS 19,5 %, Kokoomus 17,1 %, SDP 16,0 %.

Perussuomalaiset ja siniset yhteensä lähes 19 %. Ja näinhän Perussuomalaisten ääniä lasketaan mitaten puolueen kannatusta EDELLISIIN vaaleihin. Lopettakaa medioissamme valehtelu ja ihmisten harhauttaminen.

Kertokaa kuinka vaalit voitti valtavalla äänivyöryllä Perussuomalaiset ja ettei puolue ole sinnepäinkään kuin kuvailemanne äärioikeistolaiset kauhutarinanne.

Puolue oli erehtyvine edustajineen huonoista vaihtoehdoista vähiten huono ja puheenjohtaja huonoista puheenjohtajista ylivertaisesti uskottavin vastauksissaan. Kertoo kolumnisti ja toimittaja Joonas Kuikka lännenmediasta eikä valehtele (29.4).

Tosin hän ei äänestänyt perussuomalaisia. Se hänenkin on kerrottava saadakseen ihmisarvonsa ja säilyttääkseen työpaikkansa, joskin nyt hyljeksittynä tuon kirjoittelun jäljiltä.

Valemedia tarkoittaa manipulointia ja tosiasioiden vääntelyä haluamakseen ja se on levinnyt pankkeihin, vakuutusyhtiöihimme ja epäkimuranttiin ihmisten kohteluun rahanpesijöittemme joukossa. Tiedän tämän kokemuksesta mutta siedän sitä samoin kuin Jussi Halla-aho. Olen sitä sietänyt nyt Suomessa eläen jo kohta 70 vuotta.

Slaavilaisen ilmiön kerrotaan tulleen Venäjältä. Moni meistä on sieltä maahan geeninsä siirtänyt. Täällä on vaikea olla rehellinen oma itsensä. Tämä maa on maailman onnellisin mutta ei maailman onnellisimpien ihmisten maa tutkimusten mukaan likimainkaan. Protestanttisista liikkeistä luterilaisuus on pidättyvin. Kel onnin on se onnen kätkeköön. Räkänokastakin tulee mies mutta ei tyhjän naurajasta. Joka vitsaa säästää se lastaan vihaa. Kamalia viisauksia lapsuudestani.

Jussi Halla-aho on suomalaisen kiusaamiskulttuurin kiusattu puolueen puheenjohtaja ja sillä pääsee Suomessa pitkälle ja Forssassa, taantuvassa työläiskaupungissa heitä seuraten, mutta samalla vältellen mahdollisimman pitkälle, kuten aikanaan työläiskortteleissa Oulussa asuen tai koulukiusattuna Iisalmessa. Heistä varoitettiin ja neuvottiin pyrkimään pois ja muualle mahdollisimman vähin vammoin selviytyen.

Et voi valita vanhempiasi, et sukulaisia, et paikkaa missä synnyt, kulttuuria, kieltä ja sen ihmisten sivistystasoa, kykyä myötäelämiseen ja historian tuomia traumoja, altruismia ja sen vastakohtana egoismia.

Kun käännät nämä heikkoudet vahvuuksiksi, alat ymmärtää itseäsi ja antaa anteeksi itsellesi ja näille poliittisille liikkeillemme, virheille, joita tehdään koko ajan ja medioille, jotka kaunistelevat näitä virheitä, valehtelevat myös historiamme.

Anna anteeksi myös kirjoille, jotka eivät ole totta, mutta joissa yritetään kuitenkin kääntää lainattua totuutta maailmalta vaikealle onomatopoeettiselle kielellemme, usein siinä kuitenkin epäonnistuen.

Seuraava sukupolvi osaa jo sujuvasti englannin ja myös muita sivistyskieliämme ja samalla tunnemaailma, tunnesanat, muuttuvat nekin. Epigeneettiset pimetä kohdat katoavat ja korvautuva valoisimmilla geeneillä, tunnesanoilla, joilla ilmaista itseään. Kiusaajat vähenevät varmasti.

Sotien traumat unohtuvat ja alamme elää vaihetta, jossa median ei ole toimittajineen tarvetta kertoa ensin totuus ja panna perää lisäys: PS, en äänestänyt perussuomalaisia mutta paras puoluehan se oli ja sillä uskottavin johtaja.

Se on todella suuren heikkouden merkki. Kiitellä ensin, kertoa totuus ja vetää sitten raukkamaisesti matto tarinansa alta. Pelkuruuttaan.

Lisää rohkeutta ja tunnesanoja, jolloin myös miehet alkavat miehistyä ja menestyä rikkaamman sanavaraston hankkineiden naistensa rinnalla. Miehet eivät tule Siperiasta ja naiset Kreikasta.

Siinä tämä Perussuomalainen puolue on nyt muita liikkeitämme uskottavampi ja rehellisempi. Ei toki likimainkaan täydellinen. Sellainen ilmiö olisi pelottava. Sellaisia tavattiin toisen maailmansodan aikaan Saksassa ja Italiassa, myös Espanjassa. Ei sellaisia Suomeen synny enää 2000-luvullamme. Varmasti joku yrittääkin mutta ei nyt enää onnistu.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts