Häirikkögeeni räyhähenkenä löytynyt

Lämmin kiitos koommenteista. Niistä oppii paljon ja etenkin kun se eivät turhaan sivua kirjoitettua tekstiä. Moni näyttää olevan kiinnostunut jo emeritusikäisen professorin väitöskirjoista ja muistakin kirjoistani. Olen siitä kovasti otettu. Niitä voi lukea joko sähköisesti tai hankkien verkkokirjakaupoista. www.clusterart.org.

Kotisivullani käy runsas pari miljoonaa vierasta ja jo ennen naamakirjan (Fb) syntyä. Kirjani ”Social media economy and strategy” syntyi yli vuosikymmen takaperin ja Arctic Babylon täyttää kymmenen vuotta sekin. Edellinen nousi Googlen ko. hakusanoilla hakien 2000 miljoonan alan julkaisujen kärkeen. Ne olivat silloin todella kysyttyjä käsitteitä globaalisti. Ovat toki vieläkin. Arktista Babylonia voi lukea suoraan kotisivultani ilmaiseksi ja luetaankin nyt enemmän kuin kirjan julkaisuhetkellä. Kirjan ennusteet kun näyttävät toteutuneen Babyloniassa ja myös täällä Pohjolassa. Se on surullista.

Kansanedustaja Pentti Oinonen maksoi potut pottuina. Muutti persu -käsitteen satiasipuolueeksi ja haukkui Timo Soinin. Soini oli aiemmin nimitellyt Oinosta pystyyn nostetuksi piisamiksi. Kosto on ruokalaji, joka Pohjois-Savossa tarjoillaan kylmänä. Ensi yönä näemme perseidit, meteoriittien komean ilotulituksen taivaalla. Olettaen että taivas on pilvetön. Juuri nyt näyttäisi olevan. Persus tukevasti puutarhassa tuoliin ja perseidejä ihastelemaan. Pois tällaiset satiaispuheet nyt kun uusi valtiovarainministerikin esitteli ensimmäisen velkaisen budjettinsa ja edessä on Krimilläkin kiristyvä ilmapiiri ja alkava rankka poliittinen syksy myös soten ja maakuntahallinnon taipaleella.

Politiikan moraalista kirjoitetaan paljon. Pitäisi kirjoittaa median ja sosiaalisen median häiriköiden moraalista. Siitä on nyt tehty tutkimus, jossa todetaan kuinka meillä Suomessa on geenivirhe, mutaatio, jota kantaa noin 100 000 suomalaista häirikköä. Se on mutaationa puhtaasti kansallinen, kirjoittaa Helsingin Sanomat tänään. Vaikuttaa etenkin humalassa ja näillä räyhähengillä on normaalia miestä selvästi alhaisempi testosteroni taso. Akkamainen käytös syntyy tästä ilmiöstä. Oikein hyvää viikonloppua ja loppukesän päiviä. Vielä on kesää jäljellä ja erityismaininta koulunsa aloitteneiden lasten vanhemmille.

Juuri hetki takaperin isovenhempien kasvattama nuori nainen voitti kirkkaasti telinevoimistelun kultaa Riossa. Isovanhemmat kasvattajina ovat joskus lapsiaan kokeneempia. Vanhemmat professorit ja jo moneen kertaan eri tiedekunnissa väitelleet, maailmalla väitöskirjoja ohjanneet, maailmaa nähneet, ovat tämän havainneet.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts