Naiset ja norsut eivät unohda.

Elämme aikaa jolloin naiset käyttävät valtaa. Se poikkeaa miesten käyttämästä vallasta. Miehiä on koulutettu tulemaan toimeen keskenään, vähemmän naisia. Naisilla on loistava kyky nähdä toisen ihmisen läpikin mutta olla sokeita omista pienistä puutteistaan. Mies voi unohtaa hertkessä, nainen ei koskaan. Naisella ei ole biologista tarvetta ihaille miestä, toisin kuin mies kuvittelee.

Teen esitelmää konferenssiin joka pidetään Yhdysvalloissa. Se on jo toinen esitelmä viikon sisällä ja mukana ovat niin miehet kuin naisetkin ympäri maailmaa. Minulle kerrotaan olevani VIP henkilö, kuten kaikille muillekin. Meitä on mukana nyt tuhansia, ehkä miljoonia.

Tämä ei olisi onnistunut ennen korona aikaa. Viikot vierii maailman johtavien alansa osaajien konferenssista toiseen siirtyen. Tosin eihän se ihan sama ole istua samassa pöydässä ja kotonaan sitä kokeillen. Viiden tähden kogressihotelli ja tutustumismatkat jäävät nyt kyllä kokematta. Omat esitelmät ja posterit jäävät nekin aika valjuiksi.

Trumpin ja Bidenin väittely, istuen eri puolilla maataan, on sekin medioista lukien jotenkin kaukana tosi ottelusta. Varjonyrkkeily on nyrkkeilyä sekin. Tiedän kuitenkin, että nyt kuulijoitten joukossa on enemmän naisia kuin yleensä. Miehillä ja naisille tehdään hiven erilainen esitelmä silloin, kun kohdeyleisö ei ole pelkäästään suomalaisia naisia tai miehiä. Opin tämän jo varhain kirjoittaessani opiskeluaikoinani miesten ja naisten lehtiin.

Olen tehnyt tätä etätyötä (lähityötä) jo niin kauan ettei tässä ole mitään uutta saati hohdokastakaan. Ydinpommin pudottaja näki allaan vain komean sienen. Mukava ja kiltti mies, ei tekisi pahaa kärpäsellekään.
Kun takavuosina kävit Postipankissa, ja siellä leimattiin merkkejä säästökirjaan, paukutettiin leimoja leijonakantisen kirjan sivuille, sait nipun seteleitä ja Snellmannin kuvia, siinä oli jotain joka haisikin rahalle. Toisin on nyt kun raha on numeroita ja bittejä eikä sitä koskaan näe muuna kuin enintään numerosarjana.
Kuka nyt numeroihin kiintyy ja rakastuu? Petokset ja rötökset alkoivat yleistyä kun niitä ei oikein sellaiseksi ymmärretty. Pommin pudottaminen pilvien yläpuolelta on muuta kuin puukoin ja puntarein metelöidä torilla.
By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts