Soinin päivän mediasanomaa

Soinin päivän Hesari (21.9) kertoo, kuinka Timo Soinilla ei ole minkään maailman puoluetta ja hän ei ole enää se Soini, joka aikanaan perusti puolueensa. Hänen uusin puoluekin on liki liberaali ja muistuttaa takavuosien liberaalista kansanpuoluetta. Onnea matkaa. Oleellista on että suomalainen poliitikko pääsee pisimmälle silloin, kun hän on hankkinut itselleen kannukset pois Suomesta. Se vaatii kykyä muuntautua äärikonservatiivista ääriliberaaliksi, oikealta vasemmalle. Ilman kovia rohtoja se ei taatusti onnistu keneltäkään meistä. Takavuosien gurut ja poppamiehet käyttivät siihen myrkkysienistä alkaen kaikki mahdolliset luonnosta löytyvät ”lääkkeet” poppamiehinä ja parantajina. Tekivät matkoja hauen vatsassa tuonelaan.

Jotta tästä sai palkkion, oli päästävä pois maasta. Näin kävi kommunistijohtajille, demareille, kokoomuslaisille ja myös Veikko Vennamon pojalle Pekalle. Ja olemme ylpeitä kun presidenttimme pääsee kättelemään Donald Trumpia. Siinä takki kääntyy myös toimittajalla. Pahimukseksi haukutusta tuleekin tavoiteltava pyhimys hänestäkin. Presidentti Mauno Koivisto pääsi kättelemään itseään Ronald Reagania. Kari Suomalainen kuvasi tämän pilapiirtäjänä osuvasti. Reagan kun kuvitteli näkevänsä jo manan maille menneen komean amerikkalaisen näyttelijän.

Sama lehti kuvaa sote -uudistuksemme muinaisajan sukupuuttoon kuolleena lintuna, joka ei osannut sopeutua uusiin saalistajiin. Sitä pidetiin tyhmänä ja sai siitä tieteellisen nimensäkin.
Soini puhuikin usein hyödyllisistä idiooteista kannattajinaan ja haukkui heidät epäihmisiksi ja lehti yhden asian rasistiseksi liikkeeksi palaten 1950-luvun maantiedon oppikirjoihimme ja stereotyyppeihimme. Hämeenlinnassa ilmestyvä Forssan Lehti raittiin toimittajan kirjoituksena ensimmäisenä. Se kertoo median taantumasta kaiken. Mitä siihen voisi enää lisätä? Jos naapurini päätoimittajana näin kirjoittaa ja hyväksyy toimittajien työn levittää seterotyyppistä rasismiaan levikkialueelleen. Se kun selittää Forssasta tapahtuvan poismuuton ja käsitteen ”Helvetin tulirotko.” SE kun on taatusti mediayhteiskunnan luoma ilmiö.

Hesari havaitsee samalla, kuinka sotesoppa malleineen tuottaa kilpailukykyisen terveydenhuollon, joka ei tuota enää hoitoa kenellekään. Haettakoon sekin rajojemme takaa. Tästä äänestämme tänään, taas kerran, Forssan kaupunginvaltuustossa ja sen jälkeen alkaa, taas kerran, valitusrumba ja palvelujen lopullinen alasajo Suomessa ja liki puolensadan sairaalan kohdalla. Kuin sattumalta tähän painostaa ja manipuloi lehti koko kokoomuslaisen vaikuttajajoukon toimesta juuri ennen vaaleja tätä lehdessään vaatien. Maassa maan tavalla tai maasta pois. Sama pätee Forssan kaupunkiin ja sen rasismiin, väestökatoon.

Sen saat mitä pakenet, näyttelit sitten mitä tahansa muuta pikkuporvarina nousukkaana, pikkuporvarin taskussa toimittajana istuen. Savossa Aapeli, Simo Puupponen, kykeni oivaltaman tämän parhaiten kirjassaan ”Pikku Pietarin piha.” Toki ”Siunattu hulluus” kuvasi samaa ilmiötä mutta komiikan keinoin. Juhani Aho oli tämän kerronnan käynnistäjiä lastuissaan ja Eino Säisä sen kansakouluaikaisia jatkajia opettajanani.

Nykyisin ilmiön rakennelleet pakenevat sitä Suomen rajojen ulkopuolelle, kuten edellisetkin ministerimme. Pitävät juhlapuheita ja antavat kansan kantaa kukkia ja kynttilöitä terrorismin uhreille. Niille, joita media-aikamme aiheuttaa. Toimittaja haastattelee ihmistä Saharan pohjoispuolelta, kauhistelevat ilmiötä. Muistuttavat kaloja, meren eläviä, jotka ovat täysin sekaisin ihmisten jätevesistä, joita tulvii mereen viemäreistämme myrkkyineen. Suomessa metamfetamiini on niistä yleisin.

Sen turvin (pervitiini) pääsimme sotiemme yli. Ansiokkain Hesarin kirjoitus onkin tehty tästä ihmispopulaation tuhoamasta luonnostamme. On siis jotain asiaakin hakemalla tietoa tiedemiesten julkaisuista ja jättämällä omat narratiiviset ja manipuloivat sadut tältä osin vähemmälle. Hyvä kun on edes yksi asiallinenkin artikkeli. Sen vuoksi kannatti lehti selata.

Tosin täsmälleen sama juttu oli tässä samaisessa lehdessä pari vuotta takaperinkin ja silloin vertaillen eurooppalaisia kaupunkeja jätevesineen toisiinsa. Ja Suomi oli siinä ylivertainen ykkönen metamfetamiininsa kanssa. Löytyi sitä Suomen Turustakin. Paljon löytyikin.

Japanin itsemurhalentäjät käyttivät tätä myrkkyä lähtiessään viimeiselle lennolle. Suomalaiset niin ikään kaukopartiomiehinä ja jokainen terroristi kohdallaan. Kun käytätte lääkkeitä, lukekaa ne sivuvaikutuksista kertovat pienellä präntätyt ja alatte ymmärtää omaa käytöstänne ja sen muutoksia, outoja oireitanne, joiden hoitoon saatte uusia myrkkyjänne.

Näin lääkärillä käynti johtaa toisen lääkärin luokse. Ja saat myrkyt edellisen lääkkeen sivuvaikutuksiin, dramaattisiin. Lääkäreiden massakoulutus kemiassa, orgaanisessa kemiassa, lääkekemiassa, on olematon. Älä luota ihmiseen, jolla ei ole edes perustietoja näistä tieteistämme. Pelkkä lääkärin arvovalta kun ei riitä kertomaan sitä, mitä hän tietää kemiasta, myrkkyjen mutkikkaista vaikutuksista kehossasi. Ikääntyvän ihmisen kehossa ja elimistössä vaikutukset ovat lisäksi kokonaan muuta kuin nuoremman.

Hoitovirheet ja lääkemyrkytykset ovat edelleen yleisin kuolinsyymme. Kun tapaatte poliitikon, joka huutaa ja mekkaloi puhujapöntössä, hymyilee viehkeästi ja hurmaa sanoillaan, jaksaa koko ajan toistaa itseään, hullun lailla yleisöään viihdyttäen, on yli 70 vuotta iältään, muistakaa kuinka Hitler käytti liki sataa erilaista myrkkyä ja monen menestyvän poliitikon puolisona on, kuinkas muuten, hoitaja tai lääkäri.

By Matti Luostarinen

Prof, PhD, ScD Matti Luostarinen (natural and human sciences) birth: 100751, adress: Finland, 30100 Forssa, Uhrilähteenkatu 1 matti.luostarinen@hotmail.com Publications: Monographs: about one hundred, see monographs, Cluster art.org Articles: about two thousand, see all publications, Cluster art.org Art: Cluster art (manifest in 2005), see Art, Cluster art.org CV, see Cluster Art.org Blog: see blog, Cluster art.org (Bulevardi.fi)

Vastaa

Related Posts